Вентилаторни конвектори

Вентилаторният конвектор е предназначен за целогодишна климатизация както на малки еднофамилни къщи, така и за офиси, обществени сгради, търговски помещения и производствени халета. Конвекторът е уред, който успешно замества радиатора и климатика обединени в едно тяло. Той е част от отоплителна и/или климатична система, като изпълнява функцията на отоплително/охладително тяло.

Конвекторът има приятен дизайн, така че да се съчетава с всякакъв вид вътрешен интериор. Съществуват и модели, които са за скрит монтаж, което прави системата абсолютно незабележима за потребителя и остава само приятното чувство на комфорт. Използването на висококачествени компоненти предопределя безшумна и ефективна работа както и дълъг експлоатационен период.

 

Предимства на конвекторите:

 

-  Ефективно топлоотдават (дори при 40° в отоплителната инсталация)

-  Поддържат равномерна температура и влажност в цялото помещение

-  Много бързо променят и поддържат зададената температура
Вентилаторни конвектори   CRYSTAL


* ултратънки - 129 мм

* сензорен панел за управление

* топлообменник с алуминиеви ламели

* инверторен DC електродвигател

* балансиран тангенциален вентилатор

* автоматичен трипътен термовентил

* лесен достъп до въздушния филтър


Innova AirLeaf - Dc инверторните вентилаторни конвектори  са отлично решение за отопление , охлаждане и обезвлажняване. Те позволяват висока степен на икономия на електроенергия , тъй като могат да бyдат свързани към нискотемпературни източници , като термопомпи , кондензни котли и системи с вградени слънчеви колектори.

Те нагряват и охлаждат изключително бързо и след като веднъж е достигната зададената температура , тя се поддържа прецизно и безшумно.

Атрактирвният им дизайн и тънкото им тяло - 13 см им позволява да се впишат във всякакви интериори.

Предлагат се във варианти за открит и скрит стенен/таванен монтаж.Също така имат серия за висок стенен монтаж Filomuro със запазена дебелина от само 12.8 см , както и серия RS с безшумен режим на работа посредством лъчисто нагряване на предния панел.