MIDEA

Компанията MIDEA е световен лидер в производството и износа на климатици.

 

В продължение на много години MIDEA изнася своите продукти в над 120 страни по целия свят, поддържа силни партньорства със стотици чуждестранни компании.

 

Продуктите от MIDEA са широко признати в световен мащаб.

 

Технологичните иновации са основният двигател на растежа на компанията.

 

 

Серия Oasis


Дистанционното управление на серия Oasis на MIDEA е оборудвано с температурен сензор , който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата измерена в областта на дистанционното.

Топлообменника на климатиците MIDEA Oasis се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира , че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж .

Йонизаторът на климатиците MIDEA Oasis генерира милиони отрицателни йони , които неутрализират вредните частици във въздуха като прах , бактерии и миризми , за да Ви осигури свеж и здравословен въздух .

 

 Серия Fairwind

 

Функцията " Топъл старт " ( Anti-cold Air Function ) предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим отопление.

Времетраенето на нощния режим е 7 часа. Той позволява на климатика автоматично да увеличава / намалява температурата в стаята с 1° С през първите два часа, след което температурата остава фиксирана в продължение на оставащите 5 часа.

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти в продължение на 20 минути , за да осигури желаната температура по-бързо.

 

Серия Blanc

 

Праховия филтър на MIDEA Blanc усвоява фините прахови частици , докато фотокаталитичния филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид , амоняк , полени и акари , осигурявайки чист въздух в помещението.

Топлообменника на климатиците MIDEA Blanc се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира , че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж .

iECO е енергоспестяващ режим с продължителност от 8 часа , който позволява разходът на електроенергия да се намали с до 60% в сравнение с нормалния режим на работа на климатика .

iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане .

 

 

Серия Mission

 

Wi Fi управление , което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Със седмичния таймер можете да задавате кога климатикът да се включи или изключи за всеки ден от седмицата.

iECO е енергоспестяващ режим с продължителност от 8 часа , който позволява разходът на електроенергия да се намали с до 60% в сравнение с нормалния режим на работа на климатика .

iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане .