VIESSMANN

Климатичните системи на VIESSMANN от серията VITOCLIMA 200-S изпълняват всички норми за ефективност на Европейския съюз , основаващи се изцяло на критериите за намаляване потреблението на електроенергия.

Новите климатични системи са иновативно конструирани с концепция за максимално съобразяване с климатичния комфорт по зададени параметри.

VITOCLIMA 200-S са инверторни климатици и благодарение на високоефективните компресори с модулураща мощност те регулират плавно и постоянно желаната температура в помещението.

Високият SCOP/SEER - коефициент гарантира ниски средногодишни еклплоатационни разходи.

Дистанционното управление на VITOCLIMA 200-S е оборудвано със специален температурен сензор , който благодарение на постоянното измерване на температурата и импулсен контакт с управлението на вътрешното тяло , осигурява приятна и комфортна атмосфера в помещението.

 

ПРЕДИМСТВА :

- спокоен и здравословен сън благодарение на функцията sleep mode

- обезскрежаването се включва само когато е необходимо за осигуряване на комфортно и ефективно отопление

- минимален разход на електроенергия в Standby-режима   

- осветление на дисплея

- автоматична функция за почистване Auto clean

- равномерна циркулация на въздуха благодарение на хоризонталния ламел с голям ъгъл на позициониране

- без студен въздух - предварителното бързо подгряване на медната тръба гарантира , че работата на климатика ще започне едва след като е достигнал настроеният температурен режим на работната температура.

- възможност за поддържане на стайна температура от 8°С и предотвратяване на изстиване на помещението при по-дълго отсъствие от дома през зимата.